Thursday, May 26, 2011

WELCOME TO THE WORLD! MY 3RD BABY..

Entry ringkas... update di Hos Pakar An-Nur.. Insyaallah hari ni leh discharge...

AIRIS QISYA AMANI BINTI HAFIZ
D.OB: 26 MEI 2011 @ 1.05 PM
BERAT 3.15 KG

Monday, May 23, 2011

TAK DAPAT DIPISAHKAN DENGAN PLAYGROUND..

Cuti Hari sabtu ahad, mmg tak sah kalo tak ke playground.. kami suke datang ke TAMAN PUTRA PERDANA PUTRAJAYA sebab org tak terlalu ramai mcm di Playground area PICC.. kdg2 g lepak2 kat masjid putra.. xpun kdg2 ke perbadanan putrajaya sbb kat situ ade kawasan lapang berumput untuk bdk2 main.. seronok sgt la si airis ni sampai xnak balik sbb dh lame x pg plyground..asik demam je sblum ni.. tgok pic je la jom
 tak sabar sgt dh nak naik mini coop die
 seronoknye kamu ye.. celik mata je main.. tu la die kalo dah name bdk2.. rase cam nak jadi bdk2 je bllik..


  layan je la anak manja awak tu ye  papa...
 menangis xnak balik..
 hahaha.. muke teruja..

 yeay! berjaya... lebar sengeh...
 suke sgt buat muke camtu, marah la tu kengkonon..

 
ibu pun nk bergmbar jgk... hehe

Sunday, May 22, 2011

KESERASIAN MEREKA BERDUA....

kesinambungan dari entry yang lepas..
Betul org kata.. anak permpuan mmg manja dengan Papa... 100% aku setuju statement tu.. bukan manja je, malah bersekongkol melakukan perkara2 yang membuatkan kadang2 aku jadik seperti nak meroyan.. jom tgok, ape yng diorng dah buat.. sabar je la.. x jadik nak marah... bapak die pun same naik.. tu yang tak tahan.. hahaha... xleh blah aku tgok muke papa airis ni...hahahah....sila jgn gelak ye..
dah mcam hantu cina dah 2 beranak ni..



Sunday, May 15, 2011

NI SAPE PUNYE KEJE NI HAA???








Patutla senyap je..rupe2nye ni keje kamu ye airiS??? habis 1 rumah penuh ngan bedak.. bile ibu tnye, kakak buat ape tu?? airis jawab, buat sepahhh... sape nak kemas nanti??? Papaaaa.... hahaha.. tu la jawapan airis kalau die sepahkan rumah...so, papa... sile kemas ye..

Tuesday, May 10, 2011

MOM & BABY EXPO 2011

 Sempena Hari Ibu Ahad lepas, kami hanya ke Mid Valley dan Alamanda je.. tujuan utama nak ke Mid Valley, nak pi serbu mom & baby expo 2011 yg ade kat sane.. nak cri botol susu airis n barang2 baby skit lg bagi melengkapkan ape yang takde.. Pukul 9 dh kuar rumah, sampai je kat MECC Mid Valley tu, ingatkan xde org lgi, rupenye org lain lebih awl dri aku.. dh berderet beratur walaupun pintu tak buka lagi.. Memang best kalo pi expo Mom n Baby ni, sebab byak door gift diorng bagi.. hehehe
 sampai je, Kakak airis tido dulu..
 register kat kaunter untuk dptkan lucky draw n gift pack
 macam best je sofa tuk kids ni, tpai regenye tak tahan... yang besar tu RM 799 yang kecik tu RM 399

Layan dulu xtvt colouring kat both scoot emulsions
 ni la die barang2 yang aku bwk balik dri expo tu..

 yang ni sume dapat free..best..best..
 yang ni je yang aku beli.. nursing pillow n skit2 keperluan tuk baby.. botol susu airis??? tak jumpe, sbb org terlampau ramai..
eh, kakak pulak yang sibuk nak test baju adik.. saba je la kakak airis ni..

Wednesday, May 4, 2011

ABADIKAN GAMBAR ANAK ANDA DISNI.. TERBARU DARI AIRIS WALL DECO


Terbaru dari 
Photo Potrait 
Abadikan potrait anak dan juga potrait keluarga anda dengan harga yang murah.

Cara nak Oder:
1. email @ hantarkan soft copy gambar anda kepada kami
2. Siap dalam mase seminggu @ 2 minggu bergantung kepada printing
3. Pastikan size gambar tidak terlalu kecil bagi menjamin kualiti gambar..
4.Menggunakan kertas tranpoline bukannya canvas.
5. Boleh di lap jika berhabuk.
Harga PROMOSI sehingga 18 MEI 2011 shj!!!
hanya RM 70 BAGI SIZE 2 X 2 KAKI!!!
(contoh seperti gambar diatas)

ODER HANYA DIBUKA SEKARANG HINGGA  WESAK DAY @ 18 MEI 2011.
ODER AKAN DITUTUP SELAMA 3 MINGGU DAN AKAN DIBUKA SEMULA PADA  PERTENGAHAN JUN 2011.
so, tunggu ape lagi! jom terjah

http://cottonframe.blogspot.com/

Tuesday, May 3, 2011

AIRIS MENANG BESAR..YAHOOO...

Nih mak nye yang terlebih suke nih.. tak sangka sgt2 airis menang 1st prize Cute baby with hat anjuran 
Tahniah jugak buat pemenang yang lain..
tapi sayangnya.... tuan puteri kecik ni tengah demam lagi.. tu yang lambat skit entry ni kluar wlaupun dah tau smlam.. 
tq jgak pada 
sbb inform pasal kemenangan ni.. tq so much pade penganjur, penaja dan juri.. tak sangka ni airis leh dpt no 1..anyway TAHNIAH tuk anak ibu yang comel.. Semoga cepat sihat macam selalu... Amin...
entry kemenangan leh klik kat bawah..

ni la gambar yang dipertaruhkan.. cekci la anak ibu ni..
tahniah sayang...