Monday, November 30, 2009

boring nye..

huh... boring gile.. dh cti 2 bln pastu nak wat keje balik...boring gile.. rase cam nak blik rmh je.. dlm kpla ni asik teringatkan airis je.. ape la yg die tgh wat kat rmh cikgu die.. hr ni fsrt time berpisah ngn ibu..sian airis.. xdpt susu ibu.. ptg ni airis myusu puas2 ye..

S2 Heights

smlam smpat gak singgah kat seremban 2.. nak tgk2 rumah kami dah siap ke lum.. x sabar nak duk rmh sendiri..


perjalanan ke rumah kami..S2 heights














ni la rmh kami sekeluarga.. xmampu nak beli rmh bsr2.. ni je papa n ibu mampu beli utk kita sekeluarga..Alhamdulillah..















Airis steady je tido kat car seat.. x la letih sgt ibu nk pangku.. muwaahhh... cyg anak ibu..

25 tahun penantian...

lastly dapat gak kami merasa jalan baru nak blik ke kg.. just 5 mnit dr seremban ke Ulu Bendul..














ni jalan lame..jem memanjang...skang org dh x lalu jln ni... bahaya

Rindu nya kat Arwah abg Naufal..

smlm sblum brtolak blik ke ptrjaya, kami singgah kat kubur 'abg'.. ntah knapa sesih n sayu sgt hati kami bile smpai kat sane...sdr x sdr, menitis air mata kami bile sedekahkan al-fatihah utk 'abg'..dh lame ibu x dtg..2 bln lbih.. sbb ibu berpntang... maafkan ibu ye ' abg'.. semoga 'abg' berbahagia kat Sana... Amin..




























papa kat kubur nenek.. kat sebelah tu kubur 'abg'

My Luvly Daughter...















Puteri yang dinantikan oleh papa dan Ibu....'AIRIS MIA DARWISYAH binti HAFIZ'.. di lahirkan sehari awal dr tarikh lahir papa, 25 sept 2009 jam 10.23 mlm di hos pakar an-nur hasanah bdr baru Bangi.. dilahirkan secara induce / normal dn kelahirannya disambut oleh Dr Khamsiah Muda. Nama Airis, kami berdua yang beri.. Airis- aku yng pilih n suka sgt name ni.. maksud nya cuma 'sekuntum bunga'.. Darwisyah plak, papa die yang pilih..maksudnya 'ahli tasauf'.. n Mia, just nak tmbah2 je bagi name die pnjg skit..lahirnya airis amat bermakna sekali dlm hidup papa n ibu setelah kehilangan Arwah abang ' MUHAMMAD HADIF NAUFAL'...Airis lah penghibur hati kami setelah 2 tahun abang tiada...hidup kami bertambah seri dengan kehadiranmu sayang.....We loved you so much....

Saturday, November 28, 2009

my neu life

lamenye tak update blog..dr ngndg 4 bln smpai dh besalin baru nak update blik..mmber sume dah ade blog baru.. so aku kne activate blik la blog aku yg dh sedia ada ni..skang kami dh bertiga.. bermulanye kehidupan baru antra aku n myhubby n yg paling ptig skali kami akan tumpukan prhatian kpd puteri kecik kami.. Airis Mia Darwisyah..